Minőség mindenek előtt! Teljes körű generálkivitelezés!

XV. ker, Apolló u. 11.- Hőszigetelés

XV. ker, Apolló u. 11.- Hőszigetelés

XV. ker, Apolló u. 11.- Hőszigetelés

Év Homlokzata 2016 Különdíj


Bár az Év homlokzata különdíjat elnyertük a panelfelújítás kategóriában 2016-ban, 2017-ben is töretlen lelkesedéssel, és minősségel szeretnénk Ügyfeleink szolgálatába állni.


Itt megtekinhető az oklevél másolata PDF verzióban:


> Kattintson erre a linkre!

 • A saját múlt - Emlékezet és történelem kérdésköre az építészetben március 17, 2020
  Oda-Vissza-Építés címmel új dossziét nyitottunk az Építészfórum felületén, amelybe az örökségi helyzetek építészeti alakításával kapcsolatos szakértői gondolatokat, tanulmányokat, érveléseket és magukat az építészeti beavatkozásokat gyűjtjük. Elsőként Sulyok Miklós művészettörténészt kértük fel arra, hogy foglalja össze a témához kapcsolható gondolatait.
 • „Nem az épület határozza meg a felhasználás kötöttségeit” március 17, 2020
  Az Europa Property Gálán adták át az év Well projektje díjat, melynek célja a Well minősítés népszerűsítése. Az első alkalommal kiosztott elismerést a Futureal-csoport vehette át a Budapest ONE beruházásáért, amit a Well kiemelt elvárásain túl az építészeti, belsőépítészeti kialakításért, a minőségi komfort megteremtéséért ítélt oda a zsűri. A díjazott beruházás külső és belső kommunikációjával támogatja a […]
 • Határozatlan időre bezár a FUGA március 17, 2020
  A FUGA csapatának közleményét adjuk közre. 
 • Örökségvédelmi kitüntetések 2020-ban: Deák Zoltán és dr. Fejérdy Tamás DLA március 17, 2020
  Műemlékvédelemért – Forster Gyula-díjat kapott 2020-ban Deák Zoltán építész, műemlékvédelmi szakmérnök, vezető tervező, valamint dr. Fejérdy Tamás DLA építész, műemlékvédelmi szakmérnök, az ICOMOS Magyar Nemzeti Bizottsága tiszteletbeli elnöke. A díjakat a március 15-i nemzeti ünnep alkalmából jelentették be, az elismerésekhez gratulálunk!
 • Mőcsényi Mihály-díjat kapott Jámbor Imre március 17, 2020
  A március 15-i nemzeti ünnep alkalmából jelentették be, hogy a 2020-as Mőcsényi Mihály-díjat dr. Jámbor Imre tájépítész, a SZIE Tájépítészeti és Településtervezési Karának nyugalmazott egyetemi tanára kapta, volt dékánja és tanszékvezetője, a Magyar Építész Kamara Táj- és Kertépítészeti Tagozata alapítójának és első tagozati elnöke kapta. A díjhoz gratulálunk!
 • „Nem is teljesen épület, de még semmiképpen sem gép” – A Dob utcai trafóház március 17, 2020
  A 2020-as Velencei Építészeti Biennále Magyar Pavilonjában 12 budapesti modern épületre reflektál a 12 meghívott építésziroda. A tárlat szakmai partnereként a Lechner Tudásközpont cikksorozatban mutatja be a budapesti házakat az Építészfórumon. Tábi Emőke írásában Léstyán Ernő Dob utcai trafóháza kerül sorra.
 • Érzelmi hullámvasút volt az idei Budapesti Építészeti Filmnapok március 17, 2020
  A Budapesti Építészeti Filmnapok idei válogatása rávilágított az emberek épületekhez, városrészekhez kötődő érzelmeire, miközben olyan témákat járt körül, mint a lakhatási válság, az ingatlanspekuláció, épített örökségünk védelme, a parkok és zöldfelületek helyzete. Noha a vetített dokumentumfilmek többsége külföldi példákkal foglalkozik, mégis, mi is naponta hasonló nehézségekkel nézünk szembe.
 • Építészet a járvány idején: körkép az itthoni építészirodák helyzetéről március 16, 2020
  A koronavírus okozta egészségügyi krízishelyzetben gyökeresen megváltoznak a mindennapjaink. Hazai építészirodákat kérdeztünk arról, miként reagálnak az intézkedésekre, hogyan készülnek fel a közeli hetekre, hónapokra. Akad, aki saját szakorvost vett fel, más vidékre költözött.
 • „Művészek, mérnökök és pszichológusok egyben – ezek a felénk támasztott elvárások” március 16, 2020
  Franz Sumnitsch karintiai gyökerekkel rendelkező bécsi tervező az energiahatékony építészet egyik progresszív európai alkotója napjainkban. Az AUSTROtimes, azaz az Austrotherm magazinjának munkatársai beszélgettek vele energiavesztésről és energia-előállításról, egy ormányos házról, a műszaki újítások jelentőségéről és hivatása legjobb pillanatairól.
 • Elhunyt Vittorio Gregotti olasz építész március 16, 2020
  Elhunyt Vittorio Gregotti olasz építész, oktató, építészeti szakíró, többek közt a barcelonai Olimpiai Stadion és a lisszaboni Belém Kulturális Központ vezető tervezője. Életműkiállítását 2016-ban mutatta be a Centre Pompidou. A 92 éves építész a COVID-19 vírus okozta tüdőgyulladás áldozata lett.